EL BLOG DELS MESTRES

L'ESCOLA QUE VOLEMEns motiva especialment poder aconseguir impactes de millora en les escoles. La transferència d’innovació posa en joc relacions de reciprocitat i en general sinèrgies de compromís i cooperació.
Molts equips directius, claustres i en general gran quantitat d’escoles estan duent a terme pràctiques de qualitat en l’àmbit de la gestió educativa al llarg de tot el territori de la nostra Comunitat. Un dels objectius d’este blog es posar en valor el cabal d’innovació que s’està produint.

L’Art.4 del Decret 80/2017  de 23 de junio, del Consell, por el qual es regula l’actuació, el funcionament i l’organització de la inspecció d’educació de la Comunitat Valenciana, s’estableix entre les atribucions de la inspecció educativa la que es recull en l’apartat g)Afavorir el desenvolupament de xarxes col·laboratives i de difusió de bones pràctiques entre els centres de la seua àrea d’intervenció.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s